Меню
Остання редакція: 18 лютого 2020

International Сonference: "Дні науки - 2020"

«Дні науки - 2020» - це Міжнародна науково-просвітницька конференція, яку прийматиме Національний університет імені Тараса Шевченка при Київському філософському факультеті (Київ, Україна) та співорганізовано Гуманітарним факультетом університету «Зелена Гура» (Зелена  Гура, Польща), Університет нафтохімічних технологій Гуандун (Маомінг, провінція Гуандун, Китай), Міжнародне товариство філософії та космології.

Конференція є частиною освітньої, наукової та культурної співпраці між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, філософським факультетом, Гуманітарним факультетом університету "Зелена Гура" та Університетом нафтохімії Гуандун.

Назва Конференції бере свій початок у 1960-х роках і бере початок від традиційної конференції під заголовком «Дні науки факультету філософії», що проводилася в Київському університеті імені Тараса Шевченка з початку 1960-х до 2018 року.

Метою конференції є розробка спільних дослідницьких проектів у галузі суспільних та гуманітарних наук, культурно-освітня співпраця між українськими, польськими та китайськими науковцями, а також науковими співробітниками інших країн.

Спеціальна мета Конференції - заохотити аспірантів до проведення науково-дослідних проектів та початкових проектів у галузі мистецтв та гуманітарних наук, соціальних наук та державного управління.

Конференція відбуватиметься протягом двох сесій:

Сесія 1 - 22-23 квітня 2020 року

Київ, Україна, Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Філософський факультет.

Сесія 2 - 7-10 травня 2020 року

Зелена Гура, Польща, Гуманітарний факультет університету "Зелена Гура".

http://dsphd2020.knu.ua/index.html