Меню
Остання редакція: 20 листопада 2023

КАФЕДРА СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ І ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ПРОДОВЖУЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

   20 листопада 2023 року доцент кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Майя КОСТЮК разом із завідувачем відділу доуніверситетської підготовки Уманського НУС Борисом БОНДАРЕМ, фахівцем відділу доуніверситетської підготовки Галиною ГАНГУРЯНУ, викладачем кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Тетяною  КІРБАЙ  провели профорієнтаційну роботу в навчальних закладах Гайворонської територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області.

Профорієнтаційні зустрічі  з учнівською молоддю відбулися в:

   КЗ «Гайворонський міжшкільний ресурсний центр», КЗ «Гайворонський ліцей № 1», Навчально-виховний комплекс «Гайворонська гімназія – загальноосвітня школа I-III ступенів № 5», «Гайворонський професійний аграрний ліцей», КЗ  «Хащуватський ліцей».

   Під час продуктивного спілкування майбутні абітурієнти ознайомилися з багатою, майже 180-річною історією та традиціями нашого університету, його структурою, спеціальностями, міжнародною діяльністю, навчанням на курсах підготовки до НМТ, організацією дозвілля студентів, проживанням у студмістечку тощо.

   Учні отримали вичерпну інформацію про можливість паралельного навчання за кількома спеціальностями та перевагами навчання в університеті. Окрім цього, представники від університету зупинились на окремих особливостях вступної кампанії в 2024 р. та провели профорієнтаційні анкетування учнів. Випускники одержали рекламні матеріали про Уманський НУС. 

   Зустріч пройшла жваво та продуктивно. Бажаємо випускникам успіхів у навчанні під мирним небом України та сподіваємося на результативну співпрацю.

   Особлива вдячність   методисту із профорієнтації  КЗ «Гайворонський міжшкільний ресурсний центр»  Івану МУДРОМУ та директору Гайворонського професійного аграрного ліцею  ІВАНУ МОСКАЛЕНКУ за прекрасну організацію профорієнтаційної зустрічі в освітніх закладах Гайворонської територіальної громади  та сприяння профорієнтаційній роботі НПП Уманського НУС.

 

Майя КОСТЮК , кандидат історичних наук, доцент