Меню
Остання редакція: 28 травня 2016

МАЛІ МІСТА – ВЕЛИКІ ТРАДИЦІЇ

На базі кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін відбулася науково-практична конференція за участю викладачів соціально-психологічних дисциплін та управління Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Учасників конференції привітала заступник Уманського міського голови Ольга Радченко, яка передала вітання від міського голови О. Цебрія, познайомила присутніх з нашим містом, підготовкою до його 400-річчя, відповіла на запитання.

Від імені ректора Уманського НУС О. Непочатенко учасників конференції привітав помічник ректора Петро Паєвський, який тривалий період був заступником мера нашого міста, тому взяв активну участь в дискусії.

Учасники конференції всебічно обговорили проблему «Локальні ідентичності українських міст в контексті освітніх практик», стан та перспективи національних відносин в Україні, патріотичного виховання молоді, удосконалення викладання соціально-гуманітарних дисциплін, а також погодили основні позиції в договорі про співробітництво і партнерство між кафедрою соціально-гуманітарних і правових дисциплін Уманського НУС та Інститутом соціології, психології та соціальних комунікацій НПУ ім. М.П. Драгоманова.

В рамках культурної програми гості з Києва відвідали Державний історико-архитектурний заповідник «Стара Умань», місце поховання цадика Нахмана, дендрологічний парк «Софіївка».