Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Щорічна студентська наукова конференція

22 квітня 2021 р. секція історії та культури України, кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін, Уманського національного університету садівництва провела щорічну студентську наукову конференцію.

Даний захід зібрав студентів усіх факультетів університету. Конференція розпочалася з виступу завідувача кафедри Л.В. Машковської, яка привітала учасників та гостей цього наукового заходу, які зібралися для того, щоб поділитися своїми науковими дослідженнями та дізнатися про думки інших студентів.

Далі були представлені доповіді студентів різних факультетів університету, присвячені нагальним питанням суспільного розвитку України.

Доповіді відзначалися злободенністю, новизною та креативністю. Кожна з них, ставала підставою для запитань та обговорень досліджуваної теми.

Кожен учасник висловлював своє бачення щодо існуючих проблем та вносив свої пропозиції стосовно них.

Кращими доповідями були признані: Груша Л., 11-ЕК, «Тарас Шевченко – борець з імперією» (науковий керівник – В.І. Доморослий): Менделуц А. 21-ГР, «Філософія Шеллінга» (науковий керівник – О.П. Гарбар), Стеценко А. 21-А,  «Вчення Вернадського про ноосферу» (науковий керівник – А.М. Шатохін).

Чергова студентська наукова конференція зуміла об’єднати різні погляди студентів-дослідників. Адже обговорення – це є всебічне бачення тієї чи іншої проблеми. Тому можна стверджувати, що всі доповіді були актуальними і заслуговували на увагу.