Меню
Остання редакція: 08 листопада 2017

Профорієнтаційна робота кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін в школах міста Корсуня-Шевченківського та Корсунь-Шевченківського району Черкаської області

В умовах, коли щорік з’являються нові професії, коли наукова революція розвивається – ринок праці потребує старих та нових кадрів. Суспільство потребує роз’яснювальної роботи щодо професій, які є необхідними в нашій державі.

У рамках проведення заходів з профорієнтаційної роботи кафедрою соціально-гуманітарних і правових дисциплін Уманського національного університету садівництва, старший викладач Коваленко-Чукіна І.Г та доцент Машковська Л.В. 06 листопада 2017 року з метою допомоги у виборі майбутнього професійного напрямку школярів,  провели профорієнтацію серед учнів 11 класів м. Корсуня-Шевченківського та  Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. Учням дали можливість детальніше ознайомитися з факультетами, напрямами підготовки і спеціальностями Уманського НУС. А також довели до відома школярів про правила вступу до нашого ВУЗу та День відкритих дверей, який відбудеться 17 листопада 2017 року.

День відкритих дверей в Уманському національному університеті садівництва — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо школярів м. Корсуня-Шевченківського та  Корсунь-Шевченківського району Черкаської області зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини! Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – особливість Уманського НУС. Ми робимо основний акцент на те, щоб школярі  отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас.