Меню
Остання редакція: 10 листопада 2017

Профорієнтаційна робота в школах Крижопільського району Вінницької області

Викладачі кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін – завідувач кафедри професор А.М. Шатохін і доцент В.І. Доморослий – відвідали середні школи Крижопільського району Вінницької області, зокрема школи смт Крижополя , с. Городківки та ін. В десяти середніх школах І-ІІІ ст. налічується 10 випускних класів, в яких навчаються 166 учнів. Вже зовсім скоро їм доведеться робити вибір, що може позначиться на подальшій долі, - обрати майбутню професію. Ми впевнені, що стати студентом Уманського національного університету садівництва – це правильний вибір.

Під час зустрічі з випускниками ми розповідали про наш вуз, його традиції, авторитет в освітянському просторі, напрями підготовки фахівців, організацію дозвілля студентів тощо. Випускники одержали рекламні матеріали про Уманський НУС, бажаючі заповнили анкети абітурієнта із контактною інформацією, серед яких 25 - на факультет менеджменту (менеджмент, туризм, готельно-ресторанна справа). Укладені договори про співпрацю між Уманським НУС і школами району.

Слід відзначити дуже гарний стан шкіл, які ми відвідали, а також той факт, що випускники крижопільських шкіл за якістю виконання завдань ЗНО – серед найкращих у Вінницькій області.

Ми хочемо висловити щиру подяку начальнику районного відділу освіти В. А. Кушніру, методистам відділу на чолі із Т.А. Пестик, керівникам шкіл за сприяння профорієнтаційній роботі викладачів Уманського НУС. Ми запросили випускників на «День відкритих дверей», що відбудеться 17 листопада ц.р.