Меню
Остання редакція: 10 квітня 2024

Профорієнтація серед учнів 11 класів м. Монастирище Черкаської області

   Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій, єдиний. І тут важливо не помилитися — віддати перевагу тій професії, яка найбільше відповідає здібностям, покликанню, знанням, потенціалу. 

   У рамках проведення заходів з профорієнтаційної роботи кафедрою менеджменту спільно з кафедрою соціально-гуманітарних і правових дисциплін Уманського національного університету садівництва, завідувач кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін, доцент Людмила МАШКОВСЬКА, доцент кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Ірина КОВАЛЕНКО-ЧУКІНА, доцент кафедри менеджменту Анастасія МОВЧАНЮК, та старший викладач Іванна ЧУКІНА 09 квітня 2024 року з метою допомоги у виборі майбутнього професійного напрямку школярів,  провели профорієнтацію серед учнів 11 класів м. Монастирище Черкаської області. Учням дали можливість детальніше ознайомитися з факультетами, напрямами підготовки і спеціальностями УНУС. А також довели до відома школярів про правила вступу до нашого ВУЗу та День відкритих дверей, який відбудеться з 15 по 19 квітня 2024 року.

   День відкритих дверей в Уманському національному університеті садівництва — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо школярів зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини! Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – особливість УНУС. Ми робимо основний акцент на те, щоб школярі  отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас.

 

Ірина КОВАЛЕНКО-ЧУКІНА

доцент кафедри соціально-гуманітарних

і правових дисциплін