Меню
Остання редакція: 22 вересня 2023

Участь кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін у заходах на честь Дня університету

   На початку нового навчального року, в рамках проведення Дня університету, традиційно проводиться церемонія посвяти першокурсників у студенти, що символізує їхнє приєднання до великої університетської родини.  Урочистий захід відбувся 22 вересня 2023 р. , в якому активну участь взяла кафедра соціально-гуманітарних і правових дисциплін факультету менеджменту.

   У національно-патріотичній виставці «Уманський національний університет садівництва: погляд крізь століття у майбутнє», кафедрою були представлені  власні наукові напрацювання: численні підручники, навчальні посібники, монографії, а також статті у наукових вітчизняних та зарубіжних фахових виданнях, присвячені виникненню, становленню та діяльності УНУС та внеску окремих його вчених у розвиток аграрної освіти та науки.

   Колектив кафедри приєднався до благодійного марафону «Волю творять вільні люди», щоб зібрати кошти для громадської організації «4.5.0» на закупівлю автомобіля для 57 бригади. В єдності та підтримці ЗСУ – наша сила! Наближаємо нашу Велику Перемогу!

   Щиросердечно вітаємо наших першокурсників із входженням до студентського братства та зичимо їм доброго здоров’я, успіхів, добра, творчої наснаги, щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин! Нехай Вам щастить у всьому під  переможним мирним небом України!

Майя КОСТЮК, к. і. н., доцент, відповідальна за організаційно-виховну роботу на кафедрі