Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2018

Вітаємо Івана Степановича з Ювілеєм!

Вельмишановний Іване Степановичу!

          Колектив кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Уманського національного університету садівництва від усього серця вітає Вас із Ювілеєм! Немає ані найменшої потреби у привітальній Адресі перераховувати всі Ваші досягнення й заслуги на науковій, освітній, виховній ниві, всі Ваші незліченні добрі справи, вже зроблені й творені нині на славу України, в ім’я національного й духовного Відродження українців, в ім’я утвердження морально-етичних підвалин суспільства. В ім’я кожної людини. Такої потреби немає тому, що ці справи, Ваша невтомна і яскрава діяльність відомі всім і шановані усіма. Як справжній український патріот – лицар – козак Ви завжди перебуваєте там, де чекають на допомогу. Там, де найскрутніше. Там, де потрібно захистити в людині людське, а в Україні – українське. Ця лицарсько-козацька звитяга – питома й характерна риса Вашої особистості.

      Тому ми пишаємося можливістю працювати з Вами, повсякчас навчатися у Вас ясності думки, щирості дій і мудрості вчинків. Ваш моральний авторитет не лише в університеті й місті, а й в Україні та за її межами – беззаперечний. І, як щедро обдарована Богом людина, Ви завжди даруєте нам нові ідеї, концепції розуміння як минулих подій, так і явищ новітньої історії. Не можна оминути увагою й те, що крім хисту глибокого й фахового вченого-історика Ви – талановитий поет і письменник, який обдарований особливим талантом у ясних вражаючих образах передати глибину розуміння суті найскладніших моментів національного й загальнолюдського буття.

       Тож вітаючи Вас, вельмишановний Іване Степановичу, з ювілеєм духовно-інтелектуального розквіту, зичимо здоров’я, радості, щастя, великої й плідної роботи на славу України!

    Колектив кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін УНУС