Меню
Остання редакція: 06 серпня 2018

Вітаємо Шатохіна Анатолія Миколайовича з 70-річним ювілеєм

                   Вельмишановний Анатолію Миколайовичу!

   Колектив кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Уманського національного університету садівництва щиро й сердечно вітає Вас із ювілеєм мудрості і творчого розквіту! Загальновідомою є істина, що робота – це другий дім, де розкриваються риси внутрішнього світу особистості. За час нашої спільної праці кожен з нас неодноразово  відзначав такі притаманні Вам риси як глибоку людяність, чулість, бажання й вміння підтримати у різних життєвих ситуаціях, повагу до кожної особистості – від студента-першокурсника до авторитетних і знаних педагогів, учених. І разом з тим – толерантну вимогливість, вміння організувати навчально-виховну та науково-практичну роботу, креативно націлити на постановку та розв’язання нагальних завдань роботи кафедри.

  Як вчений – доктор соціологічних наук, професор, Ви є знаним не лише в Україні, а й далеко за межами нашої Батьківщини. Свідченням цьому є не лише Ваші вагомі й численні публікації у авторитетних вітчизняних та міжнародних виданнях, але й низка проведених в університеті за Вашої ініціативи  наукових конференцій міжнародного й всеукраїнського рівня, коли саме ім’я вченого є дороговказом до Умані для науковців з інших вузів, міст, країн. Таким, зосібна, є цикл Міжнародних конференцій «Соціальний розвиток сільських регіонів», робота очолюваної Вами лабораторії з дослідження актуальних питань соціології села. Та всього й не перелічити.

   Тож у день славного ювілею, зичимо Вам, вельмишановний Анатолію Миколайовичу, здоров’я, успіхів у здійсненні всіх задумів і починань, радості від спілкування з рідними, друзями, колегами, учнями, наснаги у творчому пошукові!  З роси й води, наш вельмишановний ювіляре!

   Колектив кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін УНУС