Меню
Остання редакція: 17 листопада 2020

Всеукраїнська студентська олімпіада

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, в Уманському національному університеті садівництва, згідно наказу №01-06/166, від 5 жовтня 2020 р, відбулася чергова Всеукраїнська студентська олімпіада, під головуванням Першого проректора Мостов’яка І.І.

12 листопада 2020 р. на кафедрі соціально-гуманітарних і правових дисциплін, у дистанційному режимі, відбувся перший тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Політологія» під головуванням завідувача кафедри доцента Машковської Л. В. До складу організаційного комітету входили викладачі кафедри Гарбар О.П., Доморослий В.І., Костюк М.В., Шатохін А.М.

Участь в олімпіаді взяли 12 чоловік, студенти факультетів: менеджменту, плодівництва екології та захисту рослин, лісового і садово-паркового господарства, та викладачі кафеди: Машковська., Л.В, Гарбар О.П.,  Доморослий В.І., Коваленко-Чукіна І.Г., Костюк М.В., Шатохін А.М.

Учасники Олімпіади мали змогу ознайомитися з актуальними питаннями розвитку політичного життя української минувшини та сучасності, такими як політичні доробки класиків української політичної думки: Д. Донцова, В. Липинського,  І. Франка. Детальніше ознайомитися з функціонуванням політичної влади та ролі в ній еліти.

За результатами Олімпіади:

- І місце посіла студентка 41-СПГ групи Ковальчук Вікторія;

- ІІ місце виборола студентка 41-СПГ групи Похилюк Марія:

- ІІІ місце посів студент 41-ЛГ групи Дубовий Ярослав.