Меню
Остання редакція: 17 травня 2023

Зустріч студентів із захисником України, ветераном російсько-української війни Володимиром Гетьманом

    З метою виховання у студентської молоді патріотичних почуттів та формування активної громадянської позиції в Уманському національному університеті садівництва, кафедрою соціально-гуманітарних і правових дисциплін 17 травня 2023 р. було організовано зустріч студентів із захисником України, ветераном російсько-української війни Володимиром Гетьманом.

    Пан Володимир, розповів слухачам про нелегкі військові будні, сповнені щоденними обстрілами, пораненнями та втратою побратимів. Пам'ять загиблих Героїв-Захисників України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

   Також, шанований гість проінформував слухачів про військові перемоги наших звитяжців. Особливий інтерес у присутніх викликали факти мужності та кмітливості наших воїнів у боротьбі з російськими агресорами.

   Під час розмови, Володимир відповів на багато питань: про матеріально-технічне забезпечення, про всенародну підтримку армії, про суттєву допомогу з боку країн-союзниць. Не обминув своєю увагою ті проблеми з якими зіштовхуються поранені ветерани. Наголосив, що для українського воїна є найважливішим - відчувати підтримку рідних, волонтерів та отримувати дитячі листи, які вояки носять як обереги. Така всебічна підтримка є запорукою високого морального духу наших бійців.

   На закінчення зустрічі Володимир Гетьман акцентував увагу студентів та викладачів, що основною метою всього українського суспільства є знищення ворога на нашій землі та вигнання окупантів за межі наших загальновизнаних кордонів, і для цієї мети необхідно об’єднати  всі наші зусилля.

   Такі зустрічі з вшанування мужності та героїзму захисників сприяють подальшому зміцненню патріотичного духу та єдності суспільства.