Меню
Остання редакція: 27 березеня 2024

Зустріч в рамках профорієнтаційної роботи з учнями випускних класів Тальнівської НВК «ЗОШ Ⅰ-ⅠⅡ ст. №1- гімназія»

Профорієнтаційна робота:

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Адже від правильно обраної життєвої дороги залежить , як складеться подальше життя. Професія визначить у майбутньому і соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть  рівень матеріального добробуту.

Вибір професії -  це складний і відповідальний крок у житті кожного, тому його потрібно робити свідомо. Завдання профорієнтаційної роботи-допомогти випускникам шкіл визначитись стосовно майбутньої професії та з закладом вищої освіти, де вони її будуть здобувати.

Тому 27 березня 2024 доцентом кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін, факультету менеджменту, Мирославою Олексіївною Пасєкою була проведена зустріч в рамках профорієнтаційної роботи з учнями випускних класів Тальнівської НВК «ЗОШ Ⅰ-ⅠⅡ ст. №1- гімназія».

Випускникам шкіл була донесена інформація про можливість паралельного навчання за кількома спеціальностями та про переваги навчання в Уманському національному університеті садівництва, а саме на факультеті менеджменту. Також проведена бесіда з адміністрацією Тальнівської НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназії». Усіх бажаючих було запрошено на День відкритих дверей.

Бажаємо випускникам шкіл не помилитися у виборі професії, а особливо із ЗВО. І пам’ятати, що освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості. 

Велика подяка за професійну організацію зустрічі з випускниками  директору школи  Голоті О.С., заступнику директора з виховної роботи - Васільєвій Л.В. та заступнику директора з навчально-виховної роботи - Фещенко О.В.