Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2023

20 жовтня на факультеті менеджменту УНУС відбулася зустріч викладачів та студентів з учасником російсько-української війни, викладачем кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Юрієм Андрійовичем Ботнарем

   20 жовтня на факультеті менеджменту Уманського національного університету садівництва відбулася зустріч викладачів та студентів з учасником російсько-української війни, викладачем кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Юрієм Андрійовичем Ботнарем.

   Юрій Андрійович, з перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора став пліч-о-пліч зі своїм батьком Андрієм Федоровичем та іншими героями-захисниками на захист Батьківщини. Обороняючи свій рідний край Андрій Федорович 15 січня 2023 р. загинув. Посмертно удостоєний високого звання «Захисник України — Герой Черкас».

   Юрій Андрійович мав можливість демобілізуватися, згідно закону, але він цього не зробив. Він продовжує нищити ворога за двох – за себе і за батька.

   Зустріч відбулася у дружній атмосфері, герой-захисник розповів про останні фронтові новини, поділився своєю оцінкою бойових дій, дав правдиві й вичерпні відповіді на питання присутніх.  

   Юрій Андрійович своєю життєвою позицією є гідним прикладом Громадянина та Фахівця, який є прикладом для наслідування.

   На завершення зустрічі декан факультету Наталія Олександрівна Вернюк, від імені університету подарувала шанованому гостеві захисний шолом, який надійно оберігатиме його від ворожих куль та осколків.

   Подібні зустрічі в університеті та на факультеті стають традиційними, адже, адже вони є одним із способів виховання не тільки фахівців, а й справжніх громадян.